Cos   |   Contul meu
Te afli la : Home / Bijuterii de argint / FEMEI

FEMEI


Bijuterii argintÎn aceastã categorie veți gãsi brãțãri din argint, inele din argint, pandantive din argint, cercei din argint, coliere din argint și nu în ultimul rând seturi din argint.
Bijuterii argint IndiaÎn fiecare zi sunteți speciale doamnele noastre de aceea noi vã invitãm la un adevarat rãsfãț cu bijuterii superbe și pline de rafinament și culoare. Sunt accesorii din argint cu pietre
Bijuterii fantezieDinamism, curiozitate, vitalitate, senzație și noutate ne transmit bijuteriile fantezie. Acestea scot din tipare vechile bijuterii clasice, impresioneazã și acapareazã din ce în ce mai multã lume
Unique luxury jewelryUnique luxury jewerly este categoria de lux pe care o oferim tuturor doamnelor și domnișoarelor. Bijuteriile sunt în filigran lucrate în totalitate manual. Acestea sunt aduse din Italia și sunt modele unicat.
Bijuterii IsraelO caracteristicã esențialã a acestor bijuterii este cã ele sunt lucrate manual acordându-se multã atenție detaliilor. Bijuteriile sunt placate fie cu argint fie cu cupru.
Bijuterii oțel pentru femeiBijuteriile fac mereu o femeie sã se simtã specialã și frumoasã. Acestea aduc completarea necesarã ținutei și plusul de eleganțã de care are nevoie.
Bijuterii charmEnergie pozitivã și multã voie bunã ne transmit bijuteriile charm. Sunt deosebite prin constucția lor iar dumneavoastrã aveți posibilitatea sã vã creați propriile dumneavoastrã bijuterii.
Brățări ShamballaBratarile Shamballa sunt pline de farmec. Cochete si comode bratarile sunt realizate din snur de culoare neagra si pietre semipretioase Agat sau Cristale Swarovski
CeasuriTrãim într-o era în care fiecare clipã este importantã și trebuie sã profitãm la maxim de ea tocmai de aceea ceasurile sunt accesorii esențiale pentru multe dintre femei.
Pietre prețioasePietrele prețioase și semiprețioase au fost și vor rãmâne mereu slãbiciunea femeilor. Acestea învãluie orice ținutã într-o alurã magicã, finã și plinã de rafinament.
MartisoareIn ziua de azi martisorul reprezinta pentru noi un simbol al primaverii pe care fiecare doamna sau domnisoara il primeste in dar. Iar traditia spune ca martisorul este purtat pana in ziua in care infloresc ciresii.
Bijuteriile din argint cu pietre prețioase și semiprețioase se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor ce apreciază frumusețea, gingășia și vor să fie chic indiferent de eveniment, fie ca e vorba de o zi la servici, sau de o petrecere.


Din cele mai vechi timpuri, bijuteriile din argint au fost cele care au adus o notă de rafinament, distincție oricărei ținute vestimentare. Fie că optăm pentru o pereche de cercei lungi din argint, un inel mare din argint, brățări din argint cu pietre semiprețioase sau seturi complete, bijuteriile vor aduce întotdeauna o notă de rafinament, ne vor "îmbrăca", ne vor condimenta ținuta.

Bijuteriile din argint cu pietre semiprețioase propuse de către noi pe acest site sunt aduse din India, Israel sau Italia, teritorii fascinante ale pietrelor prețioase, al misterului și frumuseții. În interiorul fiecărei categorii veți găsi mai multe produse descrise amănunțit, cu trimitere la enciclopedia de pietre de unde vă puteți informa în legătură cu beneficiile fiecărei pietre și cu trimitere la alte produse ce conțin aceeași piatră semiprețioasă.