Cos   |   Contul meu

Bijuterii argint India


Brățări de argintBrãþãrile din argint cu pietre semipreþioase capãtã un rol din ce in ce mai semnificativ în conturarea þinutei vestimentare.
Cercei de argintCerceii din argint cu pietre semipreþioase sunt un accesoriu esenþial, un must have pentru orice þinutã vestimentarã.
Coliere de argintGâtul unei femei este foarte important, este una dintre armele seducției la femei, tocmai de aceea trebuie sã avem mare grijã cu ce accesorii îi aducem eleganța și fascinația de care are nevoie.
Inele de argintInelele din argint cu pietre semipretioase sunt de fapt niste cercuri ce reprezinta perfectiunea, unitatea, un tot unitar. Tocmai de aceea, femeile ce poarta inele adauga tinutei lor, o nota de perfectiune si de distinctie.
Pandantive de argintPandantivele din argint cu pietre semipreþioase au de asemenea un rol esenþial în definirea unei þinute vestimentare.
Seturi de bijuteriiFie cã purtãm o rochie vaporoasã sau mulatã, o ținutã casual sau elegantã pentru fiecare vestimentație avem un rãspuns pentru dumneavoastrã. Iar bijuteriile vor veni în completarea acesteia.
În fiecare zi sunteți speciale doamnele noastre de aceea noi vă invităm la un adevarat răsfăț cu bijuterii superbe și pline de rafinament și culoare. Sunt accesorii din argint cu pietre prețioase și semiprețioase pentru toate gusturile și pentru multe tipuri de ținute vestimentare, totul ține de imaginația și originalitatea fiecăreia dintre dumneavoastră. Bijuteriile sunt de argint cu pietre prețioase și semiprețioase special aduse din India pentru dumneavoastră.

În această categorie găsiți inele din argint cu pietre prețioase, pandantive din argint cu pietre prețioase, brățări complexe din argint cu pietre prețioase, cercei de argint cu pietre prețioase și nu în ultimul rând seturi din argint cu pietre prețioase și semiprețioase. Montura bijuteriilor este fie clasică fie cu un model complex și învăluie pietrele semiprețioase armonios. Fiecare femeie merită să fie apreciată și răsfățată și după cum bine știm o bijuterie va fi mereu un cadou potrivit pentru o zi onomastică sau la diferite ocazii speciale din viața unei doamne sau domnișoare.